į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
NAUJIENOS
2015-03-02. Svėdasuose bus atidaryta kredito unijos kasa

Anykščių kredito unija – tai beveik tris tūkstančius narių ir klientų turinti, bei 11 mln. Eur turtą valdanti, kooperatiniais pagrindais sukurta finansinė institucija. Kredito unijos tikslas yra suteikti nariams reikalingas finansines paslaugas palankesnėmis nei bankuose sąlygomis, vystyti ir remti verslus bendruomenėse, skatinti žmones taupyti, išmintingai skolintis ir padėti žmonėms susikurti gerbūvį.

 

Pagrindinės Anykščių kredito unijos teikiamos paslaugos:

 

Indėliai. Kredito unijoje galite atsidaryti banko sąskaitą, pasidėti terminuotąjį indėlį, kaupti pinigus taupomosiose, vaikų, tikslinio taupymo sąskaitose. Banko sąskaita – pagrindinė Jūsų sąskaita, per kurią vykdote atsiskaitymus: gaunate pajamas, atliekate mokėjimo pavedimus, mokate mokesčius. Banko sąskaitą galite valdyti internetu per i-Uniją.

 

Paskolos. Kredito unijoje galite gauti vartojimo, verslo, žemės ūkio, studijų, būsto paskolas.

Mokėjimo kortelės. Kredito unijoje galite įsigyti tarptautines „MasterCard Standart“ kredito ir „Maestro“ debeto korteles.

 

Maestro debetinė kortelė – tai tarptautinė mokėjimo kortelė, su kuria Lietuvoje ir užsienyje galite atsiskaityti už pirkinius ir paslaugas ar bet kuriuo paros metu pasiimti grynųjų bankomatuose. Į debetinę mokėjimo kortelę patogu pervesti atlyginimą, stipendiją, pensiją ar kitas pajamas. Su Maestro debeto kortele pinigines operacijas galėsite atlikti net kai kredito unija nedirba – išgryninti pinigus Lietuvos ir užsienio bankų bankomatuose, pažymėtuose Maestro ženklu, „Perlas“ terminaluose, pervesti pinigus į savo kortelės sąskaitą kredito unijoje, atlikti mokėjimo pavedimus tiek kredito unijoje, tiek internetu per i-Uniją.

 

Mastercard Standart kredito kortelė – tai prestižinė tarptautinė mokėjimo kortelė, su kuria suteikto kredito limito ribose Jūs galėsite atsiskaityti už preke ir paslaugas Lietuvoje ir užsienyje, pirkti prekes ir paslaugas internetinėse parduotuvėse. MasterCard Standart kortelė išduodama trims metams su kredito limitu ar be jo. Jei pasinaudosite kredito limitu, palūkanos bus skaičiuojamos tik nuo panaudotos kredito limito sumos. Panaudotas kredito limitas grąžinamas fiksuotomis įmokomis kas mėnesį, tačiau sugrąžintą įmoką vėl galima panaudoti atsiskaitymams už pirkinius ir paslaugas.

 

Internetinė bankininkystė. Internetinės bankininkystės sistemoje „i-Unija“ galite atlikti paprastus pinigų pervedimus į sąskaitas kitose Lietuvos kredito unijose bei bankuose, sumokėti visas įmokas už paslaugas telekomunikacijų bendrovėms, komunalinių paslaugų įmonėms ir pan., taip pat mokesčius Sodrai ir valstybinei mokesčių inspekcijai, valstybės rinkliavas, peržiūrėti ir atsispausdinti sąskaitų išrašus.

 

Mokėjimo pavedimai ir įmokos. Kredito unijoje galite atlikti mokėjimo pavedimus, sumokėti mokesčius, komunalinių paslaugų ir kitas įmokas.

 

Tarptautiniai mokėjimo pavedimai. Kredito unijoje galima atlikti tarptautinius mokėjimo pavedimus eurais į Lietuvos ir užsienio šalių kredito įstaigas.

Bus daugiau...
 



Susisiekite su mumis!

Vardas:*
Vardas:*
Įmonė:
El. paštas:*
Telefonas:
* Privalomi laukai
Siųsti