į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
NAUJIENOS
2015-05-26. Iš interneto užkulisių


Kažkokie pederastai, vadovaujami liūdnai pagarsėjusio analinės angos teisių gynėjo Rudomanskio, savaitgalį aršiai protestavo prieš šauktinių kariuomenę.

Kitas pederastas, kurį daugelis vadina "dizaineriu", viešai agitavo jaunuolius pažeidinėti įstatymus, masiškai bėgti į užsienį ir taip piktybiškai vengti tarnybos.

Ir šitais iškrypėliais nepasipiktino NĖ VIENAS konservatorių politikierius, kurie mėgsta paporinti, kaip gina visas vertybes ir kovoja prieš rusų propagandą.

 

Kodėl nesigirdi, kad tokie pederastų veiksmai yra naudingi Rusijai? Ar šita iškrypusi publika jau ir Lietuvoje tapo šventa karve? O gal visi šitie degradai jau turi kišenėje konservatorių partijos bilietus? Ar tai ne dvejopi standartai?

 

Norėtųsi tikėti, kad bent jau konservatoriai, kuriuos daugelis klaidingai sieja su šeimos vertybių gynimu bei nacionalinių interesų apsauga, dar išsaugojo bent krislelį principingumo. Tačiau panašu, kad politkorektiškumo ir dvejopų standartų taikymo vėžys baigia sunaikinti paskutinius sveiko proto likučius Lietuvoje.