į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
NAUJIENOS
2015-08-02. Orientacinės varžybos ,,Atrask ir pažink Svėdasus”

Svėdasų bendruomenė, skatindama vietinius gyventojus ir svečius geriau pažinti miestelį, jo kultūrinius ir istorinius objektus, organizuoja orientacines varžybas ,,Atrask ir pažink Svėdasus“.


Šįmet rugpjūčio 1 d. pasivaržyti susirinko 7 komandos.


Orientacinių varžybų dalyviai turėjo surasti 16 punktų, atlikti logines ir sportines užduotis, kuo greičiau įveikti trasą. Prireikė ne tik fizinės ištvermės, bet ir gebėjimo atidžiai perskaityti informaciją, greit susiorientuoti, rasti nuorodas į kitą punktą.
Suskaičiavus baudos taškus paaiškėjo, kad nugalėjo vienas startavęs Jurgis iš Vilniaus, antri liko ,,Akatau” komanda , o trečiąją vietą užėmė ,,Turnikiniai”. Prizininkams buvo įteikti diplomai ir arbūzai, o padėkomis ir salžiais prizais apdovanoti visi varžybų dalyviai.


Gera nuotaika, nuo skubančių, klegančių varžybų dalyvių atgiję Svėdasai, šilti atsiliepimai – geriausias atlygis užduočių rengėjams ir varžybų organizatoriams. Planuojame kitais metais vėl susitikti, kad orientacinės varžybos taptų gražia tradicija, stiprinančia bendruomenę per krašto pažinimą, skatinančia prasmingai leisti laisvalaikį


DĖKOJAME visiems varžybų dalyviams už entuziazmą, kavinei ,,Pas Gedą“ ir Svėdasų Juozo Tumo-Vaižganto gimnazijai - už bendradarbiavimą, AKC Svėdasų skyriaus darbuotojams – už patalpas, o Svėdasų gyventojams, leidusiems pasinaudoti jų privačiomis teritorijomis, – už geranoriškumą.

Varžybų iniciatyvinė grupė