į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
NAUJIENOS
2017-05-12. Maloni žinia


Laba diena,


Nuoširdžiai dėkojame, kad pritarėte Vilniaus Forumo inicijuotam Lietuvos piliečių kreipimuisi į valdžią ir reikalavimui iš esmės keisti iki šiol vykdytą ekonominę ir socialinę politiką. Tačiau šis reikalavimas bus išgirstas tik tuo atveju, jeigu jį plačiai parems ir pati šalies visuomenė privers valdžią jį vykdyti. Nors apie Kreipimąsi pranešė kai kurios žiniasklaidos priemonės, apskritai oligarchų valdoma žiniasklaida stengiasi jį nutylėti arba sumenkinti jo reikšmę.

 

Tik mes patys, sukurdami Kreipimosi platintojų-persiuntinėtojų tinklą, šią cenzūrą turime ir galime įveikti. Būtent toks tinklas, leidęs įvairiais būdais dauginti ir perdavinėti iš rankų į rankas kuklų laikraštėlį ,,Sąjūdžio žinios", padėjo pralaužti sovietų valdžios vykdytą informacinę gimstančio Sąjūdžio blokadą ir kilti galingai tautinio Atgimimo bangai. Šiandien prisiminkime ir vėl imkime taikyti tokį telkimosi ir veikimo būdą.

 

Atgaivinkime atskirumo ir bejėgiškumo jausmą padėjusią įveikti solidarumo, tarpusavio pagalbos ir bendro darbo Lietuvai dvasią. Maloniai prašome skirti truputėlį brangaus savo laiko ir kuo plačiau tarp artimųjų, bičiulių, kolegų, kaimynų ir pažįstamų paskleisti prie šio prašymo pridedamą Kreipimąsi į šalies piliečius. Supratimas ir parama reikalingi mums visiems. Būkime verti artėjančio Lietuvos valstybingumo šimtmečio -- imkime kurti savo valstybę.


Pagarbiai
Vilniaus Forumo iniciatyvinė grupės įgaliotas
Vytautas Radžvilas


P. S. Vilniaus Forumas siekia, kad netaptų tikrove niūri Lietuvos kaip ,,dviejų su puse miesto" šalies perspektyva ir mūsų šalis galutinai ištuštėtų ir sunyktų. Todėl ir rašau Jums šį laišką. Viliamės, kad anksčiau ar vėliau gims ir gražaus Jūsų krašto -- Svėdasų forumas. Jeigu kiltų klausimų ar norėtumėte pasidalinti savo mintimis, prašau rašyti adresu info@pilieciai.lt arba man asmeniškai.
 

Pasirašyti peticiją čia...