į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
NAUJIENOS
2017-09-29. Dėmesio! Naikina saugiklius!


Jeigu Jūs galvojote, jog šlykščios yra konservatorių, socdemų, liberalų (bei kitos parlamentinės), tai Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga perspjovė jas visas. Partija, kuri dalyvavo Žemės referendume kartu su a.a Pranciškumi ir sąmoningą tautos dalimi, iš to pasidarė sau politinį kapitalą, oficialiai prisijungė prie Lietuvos žemės išpardavėjų sąjungos.


„Rugsėjo 26 d. 70 Lietuvos Respublikos Seimo narių pritarė naujos redakcijos Žemės ūkio paskirties žemės įsigijimo įstatymo projektui Nr. XIIP-1902(4)ES po pateikimo.


Šio įstatymo pataisomis, kurias parengė Seimo Kaimo reikalų komiteto sudaryta darbo grupė, siekiama naikinti įstatymo saugiklius ribojančius galimybes Lietuvos žemę parduoti užsieniečiams.Šiam Seimo sprendimui viešai pasipriešino tik vienas Lietuvos Valstiečių ir žaliųjų Seimo frakcijos narys Povilas Urbšys, priminęs, kad šie saugikliai dėl žemės pardavimo atsirado reaguojant į 300 000 surinktų Lietuvos respublikos piliečių parašų dėl referendumo Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga buvo viena iš pagrindinių politinių jėgų, kuri prisidėjo prie referendumo organizavimo buvo Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga.“


Šlykštus oportunizmas. Jeigu kas nors turėjote iliuzijų dėl šios partijos, tai siūlau atsikvošėti. Tuos ciniškus apsimetėlius reikia boikotuoti visais įmanomais būdais.

Marius Jonaitis

Papildoma info

 

P.S. Internete sklinda tokia iniciatyva: 

Pradedam rinkti, VIENĄ SAVAITĘ, kam reikia formos, rašykit el.p: antanasandziulis@gmail.com

"Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarijai:
Mes, geros valios žmonės, kategoriškai prieštaraujame prieš nuėmimą saugiklių dėl žemės pardavimo užsieniečiams.
Nr./Vardas, pavardė/miestas/telefonas/el.p./parašas/data
x x x
Viso tinkamų parašų šiame lape:__ Parašus rinko: _Tel: ___"