į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
NAUJIENOS
2021-12-21. KALĖDŲ SENELIO PADĖJĖJAI

2021 m. gruodžio 20 d., Kalėdų senelio padėjėjai, Svėdasų bendruomenės energingieji savanoriai, išdalino už Jūsų paaukotus pinigus nupirktas ir /ar paaukotas dovanas garbingo amžiaus sulaukusiems bei vienišiems miestelio gyventojams.

 

Savanoriai, pasklidę po miestelį ir apylinkes keliomis komandomis, aplankė 61 kiemą, dalino dovanas ir šiltus visų mūsų linkėjimus to labiausiai laukiantiems.


Šių metų „Kalėdinių dovanų“ bankas ir vėl buvo gausus: Jūs paaukojote 767 eurus, medaus bei kitų kokybiškų produkų bei gaminių, Svėdasų Juozo Tumo-Vaižganto gimnazijos mokiniai prie akcijos prisidėjo pagamindami Kalėdinius atvirukus.


Motina Teresė sakė: „Tai, ką aš galiu padaryti, tu to negali. Ką gali padaryti tu, aš negaliu to. Bet kartu mes galime padaryti dėl Dievo kažką tikrai gražaus.“

 

Ačiū Visiems ir Kiekvienam už tai, kad esate, už tai, kad atsiliepėte, už tai kad prisidėjote, už tai, kad remiate ir palaikote! Kartu Mes dar kartą padarėme dėl Dievo ir savo artimo kažką tikrai gražaus! Būkite Visi sveiki ir laimingi!

Virginija Valikonytė