į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
NAUJIENOS
2022-12-20. MISTINIAI SIMBOLIAI AMERIKOJE IR PAS MUS


Amerikoje ypatingai daug mistinių simbolių, kurie pavaizduoti ant dolerio, surašyti Džordžijos skrižaliuose, demostruojami anglosaksų leidinyje The Economist ir aišku Helovino šventėje kuri iš principo susijusi su baidyklėmis, baime ir tamsa.

 

Dar daugiau ritualų susijusiu su baime ir mirtimi, atlieka įvairios uždaros organizacijos – iliuminatai, masonai, asasinai, organizacija kaulai ir kaukolė, rytų tramplierių ordinas ir t.t.
Be jokios abejonės – visas JAV elitas priklauso vienoms ar kitoms organizacijoms kurių simbolika ir apeigos susijusios su kerėjimu, šmėklomis ir mirtimi.


Vienas turtingiausiu Holivudo žmonių, buves grupės Nirvana prodiuseris, savo viloje, atskirame pastate turi pačią didžiausia Holivude, nupjautų galvų kolekciją, ir tai žmonių mumifikuotos galvos. Šitas hobbi yra populiarus tarp amerikos elito.


Vertėtu susimastyti ar mūsų vertybės sutampa su JAV satanistų vertybėmis? Ar mums reikalingi gatvėmis žygiuojantys spalvoti iškrypėliai? Kurių propoganda pažeidžia daugumos principą. Reikėtu suprasti kad visi vakarų kapitalistai siekia tiktai grobti, valdyti, primesti savo naratyvą ir naikinti vardan pelno.


Vakarų požiūrį į mus parodo ir Lietuvos narystė ES, kuri iš principo yra diskriminacinė – mes laikomi antrarūšiais ir būtent todėl mūsų ūkininkai gauna daug mažesnes išmokas.


Statistikos duomenimis 2021 metais, žemiau skurdo ribos, Lietuvoje gyveno 560 tūkst. Žmonių. Šiais metais, pakilus kainoms, ko gero turime apie milijoną skurdžių. Ir jeigu Lietuvos žmonės vis dar naiviai tiki ateities gerovę, reikėtu prisiminti kaip gyvenome prieš 30 metų kai turėjome savo valiutą litą, Mažeikių naftą, Ignalinos elektrinę, dar nebuvo privatizuoti mūsų jūrų uostas ir geležinkeliai dirbo pilnu pajėgumu, o įstaigų durys visada buvo atviros ir priimdavo lankytojus be jokių išankstinių registracijų.


Faktas, per 30 metų mus gudriai apvogė ir mes nuskurdome. Ar ilgai dar nuolaidžiausime satanistų statytiniams Lietuvoje?


Iš f/b grupės Lietuvos Patriotai

Komentaras

Remigijus Šimkus
Blogis užgrobė žemę po paskutinio potvynio, apie kurį oficialus mokslas negali kalbėti. Yra daugybė įrodymų, kad ankstyvais ir vėlyvais viduramžiais buvo du potvyniai. Jie vyksta cikliškai- žemė apsiplauna. Bet tai tabu- kad nekiltų gojams klausimų. Žemę valdo senųjų civilizacijų palikuonys- pagrine Egipto. Nepamirškime, kad ta civilizacija gyvavo apie 3 tūkst. metų...

Jie sukaupė didžiulį žinių bagažą apie žmonijos tikrąją istoriją, žmonių valdymo technologijas, karybą, įvairias inžinerines technologijas. Galima tik įsivaizduoti, ką jie galėjo pasiekti, jei vakarų civilizacija per du šimtus metų net pakilo į orbitą palei žemę- net 450 km....-) Visur, tame tarpe ir Vatikane, pilna Egipto civilizacijos ženklų- jie mus informuoja, kokiame pasaulyje gyvename.

Pilna paminklų, skulptūrų, kitų ženklų, net Vatikano pagrindinė salė gyvatės galvos formos...Visa pasaulio svarbiausia slepiama nuo žmonių info- Vatikano bibliotekoje. Sakoma, kad ten yra Aleksandrijos biblioteka ir iš viso pasaulio surinkta info, galinti demaskuoti valdančiąją išrinktųjų kastą. Ir čia ne pinigai svarbu- info yra didžiausias turtas.

 

Tik manipuliuodami ir kvailindami žmones, juos pavergdami religijų dėka, jie sėkmingai valdo. Yra info, kad net 86 km lentynų knygų ir kitos informacijos ten nuo žmonių pakavota- visas mūsų protėvių nematerialus palikimas- paveldas.