į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
NAUJIENOS
2024-10-16. NUSIRAMINKIM - NIEKO NAUJO

Na ką, Lietuva brangi, atsipalaiduok ir pasistenk pajusti malonumą. Socdemai sumažins ugnį po kubilu ir varlytėms bus smagiau prisitaikyti. Ir bus alus dar skanesnis, ir per Žalgirį dar galingiau sugiedosim himną.


Polilytinis ciklas landsbergis-brazauskas pradėjo naują virsmą, higieninių demokratijos paketų pilnos medijos. Sotūs apžvalgininkai patenkinti šypsosi ir tingiai komentuoja - viskas gerai. Lašelinė "atkeršijom konservams" kapsi, narkozės pacientui daugiau nereikia, galima operuoti.


Linksmoji tetulė Vilija jau buria didžiųjų vertybininkų komandą sekančiam Lietuvos tratinimo raundui. Sukirto galūnėmis su vertybininku Sauliumi, kuris gal taps Pauliumi. Saulius jau prabilo, kad be liberalų vertybių nieko nebus - reikia irgi kviesti. Laukim Gentvilo su Čmile.


Pakvietė į konsiliumą ir dar didesnį vertybių mėgėją Ramunėlį. Na žinot, tą kovotoją už tradicinę šeimą, kuris neleido nei vienam savo valstiečiui pabalsuoti savivaldybėse už tradicines vertybes saugančią deklaraciją prieš LGBT vertybes. Tiek tų vertybių, kur čia besupaisysi.


Pakviestas prie viešpačių stalo ir Tautos Vienytojas Ignas. Tik truputį atskirai, kad per daug neįsijaustų į gelbėtojo vaidmenį ir žinotų savo vietą. Nes juk reikia parodyti brangiems Lietuvos žmonėms - liaudis atstovaujama! Turės gražaus laiko padiskutuoti su kolega Sauliumi apie IGNITIS ir vertybes.


O tetulė sutvarkys reikaliuką ir išbildės į Briuselį, linksmai dūkti į savo šiltas, kvapnias duknas. Tai kas, kad sakė ne - čia kaip du pirštus, technikos reikalas. Sukvies suvažiavimą, nutars, kad europinės vertybės svarbios ir jas tetulei reikia ginti. Ir vykdys partijos nurodymą, demokratija juk.


Januška su Katkum jau net nebesusiskambina. Darbas padarytas, viskas bus įgyvendinta, kas reikia, tik truputį lėčiau ir ramiau. Duos daugiau duonos ir žaidimų. Ir dulkins švelniau, nebijokit. Kubile toliau ramiai kils kvapnūs burbuliukai. Alus bus šaltas šaltas. Nusiraminkit.

Algimantas Rusteika