į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
NAUJIENOS
Svėdasuose lankėsi rajono meras

Susitikti su juo panoro apie keturios dešimtys svėdasiškių. Svečiai juos pagyrė už skaitlingą dalyvavimą, nors šis būrelis atrodė gana kukliai didžiulėje kultūros centro salėje.

 

Meras Sigutis Obelevičius nebuvo linkęs daugžodžiauti ar žadėti. Trumpai apžvelgęs atliktus darbus, jis pasiūlė besidomintiems detaliau susipažinti su atspausdinta ataskaita, kurią kiekvienas pageidaujantis galėjo parsinešti į namus.

 

Kaip opiausią bėdą meras įvardino nusistovėjusią didelę centralizaciją ir žinybiškumą savivaldoje , dėl to daugelio problemų sprendime savivaldybė geriausiu atveju priversta būti tik tarpininku, o neretai – prašytoju.

 

Po mero kalbos įsivyravo tyla – svėdasiškiai ilgokai delsė užduoti klausimus, na, o kai įsidrasino – prasidėjo įprastinės temos: gatvių duobės, apšvietimas, šiukšlių išvežimo mokestis...

 

Po diskusijų su rajono meru, jo pavaduotoju Donatu Krištaponiu bei administracijos direktoriumi V.Juodeliu, prieš auditoriją stojo gausi policijos komisariato komanda su pačiu vadu priešakyje. Pokalbis su pareigūnais užtruko gerą pusvalandį. Svėdasiškiai sulaukė nemažai naudingų patarimų, su kuriais supažindinti pabandysime ateityje šiame tinklapyje, jeigu tik skaitytojai to pageidautų...

 

Šia proga siūlome susipažinti su Anykščių policijos f/b puslapiu internete ir dažniau į  užsukti.



Susisiekite su mumis!

Vardas:*
Vardas:*
Įmonė:
El. paštas:*
Telefonas:
* Privalomi laukai
Siųsti