į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
NAUJIENOS
2017-09-04. PROVOKACIJA AR PATYČIOS?

Jau antra savaitė prie Prezidentūros vyksta akcija, su reikalavimais daryti tvarką teismuose, atleisti susikompromitavusius teisėjus. Žiniasklaidoje - tyla. Prezidentė nė karto nepasirodė akcijos dalyviams, bet vakar jie sulaukė provokacijos...

 

Apie tai tik internete ir "Laisvame laikraštyje"

 

Juozas Jablonskis. "Išdavikų galerija. Jie pardavė Lietuvą. rugsėjo 3 d. bado akcijai Daukanto aikštėje atėjo trukdyti grupė klanų liokajų. Tie provokatoriai atsinešė žeminančius buduliškus plakatus ir ciniškai ,,ėdė", žemindami bado akcijos dalyvius. Juos filmavo nomenklatūrinė žiniasklaida. Kas tie Lietuvos išdavikai?--tai Viačiaslavas Mickevičius, E. Šereiva, D. Daugirdas ir kiti jų bendrai."

 

Šitie taukuotais veidais pasmerkti paties Dievo, nes jie nežino ką daro. Bado akcijos dalyvė vaikščiojanti su vaško ištirpusiomis žvakutėmis susilaukė tos gėdos, kurios ir turėjo susilaukti. Ji atmetė, kaip ir daugelis akcijos vedlių, Dievo Žodį. Vakar perspėjau, kad pagoniški reliktai prie gero neprives. Pažadėjo žvakutėmis neniekinti Dievo, tačiau kameros užfiksavo tikraą vaizdą. Juk saulė apšviečia ir sušildo. Jokia žvakutė jai neprilygsta.

 

Išleisti pinigai žvakutėms tik papildo verslininkų kišenes. Padovanojau badautojams Bibliją-Šventą Raštą, kad jį skaitytų ir Dievo Žodis būtų matomiausioje vietoje. Juk tiesos ieškotojams turėtų būti žinoma, kad TIESA tai KRISTUS. Juk badaujant laiko į marias. Deja... knyga paslėpta. Tokią pat gėdą apturi NAISIŲ pagonys. Kol Dievui spjaudys į veidą, tol sėkmės nesulauks. Iš Garliavos įvykių nepasimokė.

 

Ar šie veikėjai tyčiodamiesi iš nualintos tautos turėjo leidimą?
Gal jiems Prezidentės dekretu galioja kiti įsakymai? Kur tokiu keliu nueisime trypdami dorą, sąžinę...? Ar pardavę ją už 30 Judo sidabrinių liko šitie patenkinti? Gal jie gavo didesnį užmokestį ar tik lietuje srėbalo? Judas, gavęs sidabrinių kapšą, pasikorė. Plačiau šioje nuorodoje:

 

http://www.laisvaslaikrastis.lt/index.php?option=com_content&view=article&id=4932%3Aa-tapino-perfomancas-erzinti-badaujancius-zmones-maistu&catid=31&Itemid=101#.WaxdBL7p5lk.facebook



Susisiekite su mumis!

Vardas:*
Vardas:*
Įmonė:
El. paštas:*
Telefonas:
* Privalomi laukai
Siųsti