į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
NAUJIENOS
2021-06-04. SKANDALAS!

Petras Gražulis

 · 
Skandalas! Vilniaus Laisvės partijos meras, LGBT režimo diktatorius, Šimašenko atsisakė išduoti leidimą "Didžiojo šeimos gynimo maršo" trijų dienų įspėjamajam mitingui, kuris turėjo įvykti birželio 15 - 17 dienomis prie Seimo ir Vyriausybės!

 

Riboti taikius žmonių mitingus draudžia visi įstatymai ir Konstitucija. Bet Laisvės partijos statytinis ir homoseksualų atstovas Šimašenko eilinį kartą nusivalė kojas į įstatymus ir Konsituciją, spjovė į veidą žmonėms, kurie taikiai norėjo išreikšti savo pilietinę poziciją. Šimašenko pažemino visus "Didžiojo šeimos gynimo maršo" dalyvius - pažemino visos Lietuvos žmones, kurie buvo susirinkę į didžiausią mitingą nuo Sąjūdžio laikų Vingio parke. 

 

Išvadino visus ten susirinkusius žmones "koncertuotojais" surengusiais ne mitingą, o "politinį festivalį". Maža to, komentuodamas kodėl neišdavė leidimo naujam mitingui Šimašenko viešai pažemino Tautos išrinktą Prezidentą G.Nausėdą! Homoseksualų mylimas meras pasityčiojo iš Prezidento, esą kadangi G.Nausėda tarė sveikinimo žodį mitingo dalyviams tai čia jau tikrai ne protestas, o politinis festivalis.

 

"Didžiojo šeimos gynimo maršo" organizatoriai skelbia, kad nepaisant mero Šimašenko antikonstitucinio draudimo - trijų dienų mitingas prie Seimo ir Vyriausybės birželio 15 - 17 dienomis vis tiek įvyks! Kviečiu visus dalyvauti! Pats būtinai dalyvausiu ir pirmose gretose stovėsiu! Arešto nebijau! Sovietmečiu buvau suimtas ir įkalintas už demokratinę veiklą ir dabar esu pasiruošęs vardan žodžio laisvės ir demokratijos prie Šimašenko režimo areštinėje pasedėti!

---------------------------------------------------------------

Tautiečiai pasipiktinę. Gvildenamas planas "B". Laukite žinių. Bus dar įdomiau. Draudimai skatina mąstyti ir tobulėti. Mes nesustosime ir nepasiduosime!