į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
NAUJIENOS
2024-07-23. AR IŠ TIKRO SVĖDASAMS REIKALINGA ŠI INTERNETINĖ SVETAINĖ?

Svetainė buvo sukurta siekiant išsiaiškinti, kiek patriotiškai nusiteikusių žmonių dar yra likę mūsų krašte ir kokios realios prielaidos nors minimalioms permainoms Svėdasų  padangėje. Svetainėje buvo pateikta įvairių miesteliui naudingų idėjų, siūlomi kai kurie problemų sprendimo būdai.

 

Pagal reakciją į tinklapio publikacijas ir kitą informaciją iš gretutinių šaltinių, jau galima daryti kai kuriuos apibendrinimus. Tiesa, jų  kontekstas nelabai optimistinis ir ne visai dera prie artėjančio Svėdasų gimtadienio šventės  nuotaikų, todėl išvadų aptarimą būtų tikslingiausia daryti jau po švenčių ir siauresniame suinteresuotų asmenų rate. Žinoma, jeigu tokių atsirastų...

 

Prieš dvidešimt vienerius metus Z.Navicko sukurta svetainė svedasai,lt perėjo  Svėdasų bendruomenės žinion. Nors ši organizacija tikrai aktyvi ir veikli, bet ir jai neužteko jėgų išvesti tinklalapį iki informacinės svetainės lygio, apie kurį svajojo Zenonas. 

 

Svetainės priežiūra yra pakankamai nedė kingasdarbas, reikalaujantis nemažai laiko ir tam tikrų lėšų. O šiais laikais niekas nebenori dirbti  už dyka, vien tik vardan idėjos. Todėl nenuostabu, kad Traupio, Skiemonių, Svirnų, Andrioniškio ir kitos panašios visuomenininkų svetainės jau seniai prapuolė iš interneto. Panašu, kad toks likimas laukia ir mūsų, bet čia jau priklauso tik nuo svėdasiškių požiūrio ir supratingumo. 

 

Kasdien svetainėje apsilanko tikrai nemažas skaičius interesantų ir po truputį jų daugėja. Deja, talkininkų lieka vis mažiau. Romualdas Vytautas Rimša iškeliavo Anapilin, Raimondas Guobis persikraustė į Butėnų svetainę, o naujų nebeatsiranda... Susidaro įspūdis, kad kad svetainė nelabai kam reikalinga. O kokia jūsų nuomonė?

 

Rašykite per žemiau esančią pašto formą arba į feisbuko puslapį ČIA

https://3bc092b7-67c7-4aaf-8b6a-f139de6eba52.filesusr.com/ugd/b30837_c4ba5db47a4f49dc8627e1481de0c276.pdf



Susisiekite su mumis!

Vardas:*
Vardas:*
Įmonė:
El. paštas:*
Telefonas:
* Privalomi laukai
Siųsti