į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
NAUJIENOS
Sveiki sulaukę 2015-ųjų,


Tautininkų sąjunga

2014-ieji Lietuvai buvo praradimų metai - praradome teisę į protėvių apgintą žemę, praradome savo valiutą. Valstybę užvaldė Konstitucinis Teismas, prisiskyręs sau visas įstatymų leidžiamosios ir vykdomosios valdžių funkcijas. 

 

Būtų tikrai liūdna ir skaudu, jei mes nebūtume lietuviai. Lietuvių Tauta per visą savo gyvavimo laikotarpį susidūrė su daugybe iššūkių ir sunkumų. Vieni jų atrodė labai sunkūs, o kai kurie net neįveikiami.Tačiau mūsų protėviai visus šiuos sunkumus ir negandas įveikė, nes mūsų Tauta ir Valstybė nesunaikinamos kaip mitinis Feniksas. 

 

Šie metai tiek pasaulinėje geopolitikoje, tiek Lietuvos valstybėje labai panašūs į 1940-uosius, tačiau neužmirškite, kad po 1940-ųjų visada ateina 1990-ieji. Jie šiandien linksminasi, geria šampaną ir švenčia lito ir dalies  mūsų šalies valstybingumo laidotuves.


Tačiau neužmirškite, mes esame Nugalėtojų Tauta ir greitai išauš Europos Tautų Pavasaris. Tada mes, lietuvių tautininkai, kartu su kitų šalių tautinėmis jėgomis kelsime taures eurofederalizmo, multikultūralizmo ir globalizmo laidotuvėse!


Ačiū visiems, kurie šiais metais dirbo ir aukojosi dėl tautinių idealų, Jūsų auka nenuėjo veltui, mes nors sunkiai ir lėtai, bet kopiame į viršų. Nepasiduokime, susiimkime už rankų ir žadinkime Tautą, žadinkime Ją savo darbais ir asmeniniu pavyzdžiu. 


Linkiu mums visiems sėkmės 2015 metų Savivaldos rinkimuose ir sudėtingame nesusitepusių, nebiudžetinių politinių jėgų vienijimosi procese.
Su Naujaisiais! Sėkmingų. laimingų ir vaisingų metų Jums ir Jūsų šeimoms!

 

Tautininkų Sąjungos pirmininkas
Julius Panka